Meistä

Tietoa palvelustamme

Älypuhelimien tuotanto sekä teknologinen kehitys kiihtyy kiihtymistään. Tilastojen mukaan sekä kuluttajat että yritykset Suomessa vaihtavat kännykkänsä keskimäärin 18 kuukauden välein pysyäkseen mukana teknologian kehitysvauhdissa. Niinpä koteihin ja yritysten varastoihin on kasautunut Suomessa miljoonia käyttämättömiksi jääneitä kännyköitä. Palvelumme avulla kuluttajat sekä yritykset voivat vaivattomasti ja tietoturvallisesti kierrättää tarpeettomiksi jääneet tai rikkinäiset kännykät uusiokäyttöön.

Organisaatiomme

KierrätäKännykä.fi on osa Redeem Nordics OÜ:ta. Yritys toimii Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueella. Yrityksellä on liiketoimintaa Virossa, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Liettuassa, Latviassa sekä Saksassa. Noudatamme tiukasti EU:n WEEE-direktiiviä sekä kaikkien niiden maitten elektroniikan kierrätystä sääteleviä lakeja, joissa toimimme.

Visio

Me kaikki Redeem Nordics:lla uskomme, että jokaisella ihmisellä ja yrityksellä on sekä mahdollisuus että vastuu vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäristöön positiivisella tavalla. Tämä on yrityksemme filosofian kulmakivi. Vankkaa kokemustamme hyödyntäen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme monenlaisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat kierrättää tarpeettomat laitteet uusiokäyttöön turvallisella ja ympäristöystävällisellä tavalla - ja saada siitä vielä rahaa. Visiomme on olla markkinajohtaja kaikissa niissä maissa, joissa meillä on toimintaa. Meillä on jo yli 50.000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa.