Miten palvelu toimii?

Käytä sivujamme KierrataKannykka.fi löytääksesi kännykällesi sen kuntoa vastaava arvo. Tilaa ilmainen palautuskuori ja lähetä kännykkäsi meille ilmaiseksi.

Käy sivuillamme, löydä kännykällesi arvo ja tilaa ILMAINEN palautuskuori

Käytä sivuillamme olevaa hakuominaisuutta löytääksesi kännykkäsi arvon ja tilaa ILMAINEN palautuskuori. Sivujemme hakuominaisuus helpoittaa kännyköiden arvon löytämisessä. Täytä tämän jälkeen osoitetietosi ja klikkaa "tilaa"-painiketta, jotta voimme lähettää sinulle kännykkäsi kierrätystä varten palautuskuoren, missä postimaksu on jo ennalta maksettu.

Lähetämme sinulle ILMAISEN palautuskuoren, jossa voit lähettää meille kännykkäsi

Lähetämme sinulle ILMAISEN palautuskuoren. Sujauta kännykkäsi kuoreen, täytä sopimus ja palauta paketti postilaatikkoon. Teknikkomme tutkivat kännykkäsi, jonka jälkeen maksamme sen kuntoa vastaavan summan tilillesi.

Rahat maksetaan suoraan tilillesi! Voitte myös halutessanne lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen

Käsittelemme ja maksamme rahat keskimäärin kahden viikon kuluessa kännykkäsi lähetyksestä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä on helppo ja nopea tapa päästä vastuullisesti eroon vanhoista, käyttämättömistä kännyköistä. Teemme yhteistyötä eri hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. Voit halutessasi lahjoittaa rahoista osan tai kokonaan näille järjestöille.

Huom! Lähetyksissä ei ole seurantaa. Jos haluatte seurata lähetystä, suosittelemme että lähetätte kuoren postikonttorista kirjattuna kirjeenä osoitteeseen: Redeem Nordics, Westendintie 1 A, 02160 Espoo, Finland. Asiakas vastaa tällöin itse toimituskuluista.
Teknikkomme tarkistavat kännykän kunnon. Kännykät jaetaan neljään kategoriaan: toimivat, vialliset, vialliset näytöt ja ei käynnisty (taloudellisesti kannattomia kunnostaa).
Huom! Kaikki Apple - laitteet, jotka lukittu iCloudiin ("Find my iPhone" aktivointilukko päällä) tulee avata ennen lähettämistä. iCloud-lukituista laitteista hyvitys 0€. Lisäohjeet https://support.apple.com/fi-fi/HT201351.
Uudelleenkäyttö - ympäristöystävällisin tapa hallinnoida elektroniikkaromua: suojelee luontoa, vähentää tuotantoa ja ehkäisee jätteen kertymistä.