Miksi käyttäisit palveluamme?

100% tyytyväisyys

Tavoitteenamme on 100 % asiakastyytyväisyys tarjoamalla helpoin ja luotettavin tapa myydä kännykkäsi. Maksamme aina sivulla luvatun hinnan.


Puhtaampi luonto

Matkapuhelimien käytön laajentuessa globaalisti tarve uudelleenkäyttää kännyköitä kasvaa voimakkaasti. Me huolehdimme ympäristöystävällisesti käytettyjen kännyköiden toimittamisesta uudelleenkäyttöön. Jos laitetta ei voida korjata tai sillä ei ole enää taloudellista arvoa, me huolehdimme, että se kierrätetään oikein. Siksi kannustamme kaikkia toimimaan vastuullisesti, kun haluatte eroon vanhasta kännykästä.


Tietoturvallisin palvelu

Tarjoamme kaikille yritysasiakkaillemme mahdollisuuden käyttää tiedonhävityspalvelua Blanccon avulla. Blancco Mobile Edition on suunniteltu hävittämään kaikki älypuhelimen sisältämät henkilökohtaiset ja luottamukselliset tiedot älypuhelimen sisäisestä ja ulkoisesta muistista. Blancco Mobile Edition eliminoi tietovuotoriskit ja mahdollistaa älypuhelimien turvallisen uusiokäytön. Kysy meiltä palvelusta lisää.


Käytännöllisyys

Ymmärrämme, että kännykkäsi ei ole enää kuin uusi, joten tarjoamme erittäin yksinkertaisen vikaluokituksen. Saatat haluta pitää laturisi tai muistikorttisi, joten tarjoamme maksun vain pelkästä kännykästä ja akusta. Löydät varmasti oman kännykkämallisi listaltamme, jota päivitetään jatkuvasti uusilla malleilla. Kännykkäsi voi olla lukittu mille tahansa operaattorille, se ei vaikuta hintaan.