Miten palvelu toimii?

Käytä sivujamme KierrätäKännykät.fi löytääksesi sinun puhelimille vastaavaa arvoa. Tilaa ilmainen palautuskuori ja lähetä kännykkät meille ilmaiseksi.

Käy sivuillamme, etsi kännykkäsi arvo ja tilaa ILMAINEN palautuskuori.

Käytä sivuillamme olevaa hakuominaisuutta löytääksesi kännyköiden arvon ja tilaa ILMAINEN palautuskuori. Sivujemme hakuominaisuus helpoittaa puhelimien arvon löytämisen. Täytä tämän jälkeen osoitetietosi ja klikkaa "tilaa"-painiketta, jotta voimme lähettää ennalta maksetun kirjekuoren puhelimia varten.

Lähetämme sinulle ILMAISEN palautuskuoren, jossa voit lähettää meille kännykkäsi.

Lähetämme sinulle ILMAISEN palautuskuoren. Sujauta puhelimet kuoreen, täytä sopimus ja palauta paketti postilaatikkoon. Teknikkomme tutkivat kännykkän, jonka jälkeen maksamme sen kuntoa vastaavan summan tilillesi.

Rahat maksetaan suoraan tilille! Voitte myös halutessanne lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen.

Käsittelemme ja maksamme rahat keskimäärin viikko lähetyksestä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä on helppo ja nopea tapa päästä vastuullisesti eroon vanhoista, käyttämättömistä kännyköistä. Teemme yhteistyötä eri hyväntekeväisyysjärjestön kanssa. Voit halutessasi lahjoittaa rahoista osan tai kokonaan näille järjestöille.

Huom! Lähetyksissä ei ole seurantaa. Jos haluatte seurata lähetystä, suosittelemme että lähetätte kuoren postikonttorista kirjattuna kirjeenä osoitteeseen: Redeem Nordics, Ahti Business Park, Ahventie 4, 02170 Espoo. Asiakas vastaa tällöin itse toimituskuluista.

Teknikkomme tarkistavat kännykän kunnon. Kännykät jaetaan neljään kategoriaan: toimivat, vialliset, vialliset näytöt ja ei käynnisty (taloudellisesti kannattomia kunnostaa).

Huom! Kaikki Apple - laitteet, jotka lukittu iCloudiin ("Find my iPhone" aktivointilukko päällä) tulee avata ennen lähettämistä. iCloud-lukituista laitteista hyvitys 0€. Lisäohjeet https://support.apple.com/fi-fi/HT201351.

Uudelleenkäyttö - ympäristöystävällisin tapa hallinnoida elektroniikkaromua: suojelee luontoa, vähentää tuotantoa ja ehkäisee jätteen kertymistä.