Miksi käyttäisit palveluamme?

100% tyytyväisyys

Tavoitteenamme on 100 % asiakastyytyväisyys tarjoamalla helpoin ja luotettavin tapa kierrättää kännykkäsi. Maksamme aina sivulla luvatun, kännykän todellisen kunnon mukaisen hinnan.

Nopea maksu

Maksamme hyvityksen 48 tunnin kuluessa siitä, kun asiantuntijamme ovat arvioineet laitteenne. Yleisesti maksu suoritetaan samana päivänä kun laite on arvioitu, ja viimeistään 48 tunnin kuluttua arvioinnista. Maksu suoritetaan työpäivinä.

Puhtaampi luonto

Matkapuhelimien käytön ja myynnin kasvaessa tarve kännyköiden uusiokäytölle kasvaa voimakkaasti globaalisti. Me huolehdimme ympäristöystävällisesti käytettyjen kännyköiden tuomisesta uusiokäyttöön. Jos kännykkää ei voida korjata, tai sillä ei ole enää kaupallista arvoa, me huolehdimme, että se kierrätetään oikein. Siksi kannustamme kaikkia toimimaan vastuullisesti, kun haluatte eroon vanhasta kännykästänne.

Tietoturvallisin palvelu

Tarjoamme kaikille yritysasiakkaillemme mahdollisuuden käyttää Blancco-tiedonhävitysohjelmaa tietojen tuhoamiseen. Blancco Mobile Edition on suunniteltu hävittämään kaikki älypuhelimen sisältämät henkilökohtaiset ja luottamukselliset tiedot älypuhelimen sisäisestä ja ulkoisesta muistista. Blancco Mobile Edition eliminoi tietovuotoriskit ja mahdollistaa älypuhelimien turvallisen uusiokäytön. Kysy meiltä lisätietoja tästä palvelusta.

Käytännöllisyys

Ymmärrämme, että kännykkäsi ei ole enää kuin uusi, joten tarjoamme sinulle erittäin yksinkertaisen tavan mahdollisten vikojen arviointiin. Saatat haluta pitää laturisi tai muistikorttisi, joten tarjoamme maksun vain pelkästä kännykästä ja akusta. Löydät varmasti oman kännykkämallisi listaltamme, jota päivitetään jatkuvasti uusilla malleilla. Kännykkäsi voi olla lukittu mille tahansa operaattorille ja sillä ei ole vaikutusta hyvityshintaan.