DNA vaihtohyvitys

post thumb
Kännyköiden Kierrätys
by Kaisa/ on 19 Mar 2021

DNA vaihtohyvitys

DNA vaihtohyvitys on yksi loistava vaihtoehto vanhan puhelimen vaihtoon. DNA tarjoaa asiantuntevan hyvityksen kaikista vanhoista, toimivista tai uudemmista ja viallisista tableteista ja älypuhelimista. Oman laitteen merkillä ja mallilla ei siis ole merkitystä. Kaikki tuotteet kelpaavat vaihtoon. Tuotteesta hyvitettävä hinta vaihtelee kuitenkin laitteen mallin, merkin ja kunnon mukaan. DNA:n laitevaihtoon on kuulunut myös hyväntekeväisyys. DNA on kampanjoidensa kautta tukenut esimerkiksi vähävaraisia perheitä käytettyjen puhelimien avulla.

DNA vaihtohyvitys on loistava tapa saada hieman hyvitystä uuden puhelimen ostoon sekä päästä vanhasta puhelimesta ja sen henkilökohtaisista tiedoista turvallisesti eroon ja tehdä lisäksi ympäristöystävällinen teko kierrättämällä käyttökelpoinen puhelin uudelleen.

Kuinka DNA vaihtohyvitys toimii

DNA:n vaihtohyvitys on yksinkertaista. Kierrätä kännykkä viemällä se yhteen DNA:n liikkeistä. Tätä ennen voi halutessaan tehdä alustavan hinta-arvion DNA:n nettisivustolla. Varman hinnan saa kuitenkin vasta vietyään puhelimen liikkeeseen. Saatava vaihtohyvitys annetaan kassalla ja se ei voi ylittää uuden puhelimen summaa.

Mikäli on ostanut uuden puhelimen netistä, saa hyvityksen tuomalla vanhan laitteen myymälään yhdessä toimituslähetteen tai tilausvahvistuksen kanssa. DNA vaihtohyvitys vaihtelee laitteen ja sen kunnon mukaan. Hyväkuntoiset laitteet päätyvät tietojen poiston kautta myyntiin ja huonompikuntoisista puhelimista taas voidaan hyödyntää niiden eri osia.

Kannattaako DNA:n vaihtohyvitys

Monet yritykset tarjoavat vaihtohyvitystä vanhoista puhelimista. Miksi siis kannattaisi valita juuri DNA? DNA on loistava valinta muun muassa seuraavien syiden vuoksi:

• Hyvitys kaikista vanhoista, toimivista puhelimista, sekä viallisista uudemmista puhelimista
• Mahdollisuus tehdä hinta-arvio DNA:n sivustolla
• Hyvitystä myös netissä tehdyistä kaupoista
• DNA tyhjentää vanhan laitteen tietoturvallisesti ja kierrättää sen vastuullisesti
• DNA on mukana hyväntekeväisyydessä

DNA ja hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys on myös yksi DNA:n toimintatavoista. DNA kertoo haluavansa olla osaltaan edistämässä digitaalisen yhdenvertaisuuden toteutumista Suomessa ja se tekeekin tiivistä yhteistyötä niin SOS-lapsikylän, HelsinkiMission kuin Hope ry:nkin kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on lasten, nuorten, vanhusten ja vähävaraisten perheiden digitaalisen eriarvoistumisen ehkäiseminen.

DNA:N hyväntekeväisyys ja yhteistyö eri tahojen kanssa sisältää muun muassa laitelahjoituksia, yksinäisyyden vastaista työtä, maksutonta digiapua ja taloudellista tukea. DNA:lla on myös esimerkiksi ollut useita suosittuja hyväntekeväisyys- ja kierrätyskampanjoita. Vähävaraisten perheiden hyväksi tehdyn kampanjan aikana DNA on lahjoittanut kierrätykseen tuoduista puhelimista osan hyväntekeväisyyteen. Kampanjan kautta on esimerkiksi lahjoitettu jokaisen vaihtopuhelimen hinnasta 10 euroa Hope ry:lle.