Edullinen kännykkä irtoaa halvalla

post thumb
Kännyköiden Kierrätys
by Kaisa/ on 08 Jul 2021

Edullinen kännykkä irtoaa halvalla

Edullinen kännykkä on varmasti monen ihmisen mielessä silloin, kun puhelin pitäisi uusia. Puhelimia on saatavilla edullisesti sekä uutena että käytettynä. Edullisuus tietysti riippuu paljon siitä, kuinka paljon rahaa on käytettävissä. Halvimmallaan toimivan puhelimen voi saada muutamalla kympillä. Nykyään vanhemmatkin puhelimet toimivat riittävän hyvin, mikäli niiden käyttöjärjestelmä on vielä tuettu yleisesti. Tästä artikkelista saat vinkkejä käytetyn puhelimen ostamiseen.

Edullinen kännykkä verkosta

Puhelimia löytyy edulliseen hintaan verkosta, josta löytyy useita kauppapaikkoja. Puhelimia voi etsiä esimerkiksi operaattoreiden kierrätyksistä ja vertaiskaupoista. Operaattorit tarjoavat kierrätettyjä puhelimia alennettuun hintaan, jolloin voi tehdä hyviä löytöjä. Monet myyvät lähes uusi puhelimia alennettuun hintaan verkossa. Puhelimissa saattaa olla vielä takuuta jäljellä, mikä vähentää ostajan riskiä.

Jos sinulla on vanha puhelin vielä toimintakuntoinen, vaihtohyvitys voi alentaa uuden puhelimen hankintahintaa huomattavasti. Voit kysyä vaihtohyvitystä sekä operaattoreilta sekä yksittäisiltä ihmisiltä. Kun vaihtohyvitykseen yhdistää muutoinkin edulliseen hintaan, voi uusi puhelin olla lähes maksuton. Lisäksi puhelimen hintaa alentaa erilaiset kampanjat ja tarjoukset, joista esimerkiksi operaattorit järjestävät säännöllisesti.

Hyvän puhelimen voi saada myös edullisesti

Koska puhelimien tekniikka on kehittynyt valtavasti viimeisen 10 vuoden aikana, riittävän laadukkaiden puhelinten hintataso on romahtanut. Nykyään voi saada hyvän puhelimen laadukkaalla kameralla alle 100 eurolla. Täysin toimivia puhelimia voi saada vieläkin halvemmalla, kunhan muistaa ostaa puhelimen käytettynä tai etsiä hyviä tarjouksia.