Mihin vanhat kännykät voi kierrättää?

post thumb
Kännyköiden Kierrätys
by Kaisa/ on 18 Jan 2022

Mihin vanhat kännykät voi kierrättää?

Kuten olemme jo voineet lukea, niin vanhoja kännyköitä voi kierrättää melkeinpä minkä liikkeen kautta tahansa. Niistä saa pienen hyvityksen, mutta oikeastaan tärkeintä onkin se, että vanhasta laitteesta pääsee eroon. Mutta ovatko nämä ainoita paikkoja, mihin vanhat kännykät voi kierrättää? Eivät, sillä netissä on myös yrityksiä, useampiakin, joihin voi lähettää vanhan älypuhelimensa. Jotkut niistä ottavat vastaan kaiken merkkisiä, mutta kuten Swappie, se ottaa vastaan ja myy käytettyjä iPhoneja.

Miten ja mihin vanhat kännykät?

Miten iPhone puhelimen myynti netin kautta tapahtuu? Myyminen on todella helppoa, koska jos yritys avoimesti kertoo, miten prosessi toimii, sitä uskaltaa jopa kokeilla. Sinulle esitetään viisi kysymystä, joiden avulla he arvioivat hinnan. Puhelimesi kunto arvioidaan siis näiden kysymysten perustella ja sen jälkeen saat alustavan tarjouksen. Jos hyväksyt tarjoukset ja päätät lähettää puhelimesi yritykselle, saat sähköpostilla ilmaisen tarran. Tämä tarkoittaa, että vanhan älypuhelimen lähettäminen on sinulle ilmaista.

Kun vanha iPhonesi on perillä, asiantuntijat tarkastavat sen. Samalla kaikki data poistetaan 100 prosenttisesti. Rahat siirretään tilillesi suhteellisen nopeasti eli 1-4 päivän kuluessa siitä, kun puhelin on saapunut yritykseen. Tästä voisi sanoa, että kierrätä kännykkä, se on helppoa ja vaivatonta. Swappie myös myy tehdaskorjattuja iPhone älypuhelimia. Jos haluat päästä vanhemmasta eroon ja haluat ostaa uudemman tehdaskorjatun, saat myös alennusta siitä laitteesta.

Case Swappie

Mitä tapahtui, kun vanha iPhone hajosi matkalla Euroopassa? Käyttäjän oli äkkiä saatava uusi puhelin vanhan ja viimeisiä hetkiään elävän älypuhelimen tilalle. Hän teki tilauksen klo 13, maksoi haluamansa kännykän sekä otti optiona nopean toimituksen, joka oli vain hiukan kalliimpi kuin normaali toimitus. Seuraavana päivänä kuriiri toi kännykän annettuun osoitteeseen hiukan jälkeen klo 11. Joten älypuhelin oli perillä alle vuorokaudessa ja se matkasi Suomesta Manner-Eurooppaan. iPhone oli myös luvatussa kunnossa.