Millainen on Telia hyvitys vanhasta puhelimesta

post thumb
Kännyköiden Kierrätys
by Kaisa/ on 10 May 2021

Millainen on Telia hyvitys vanhasta puhelimesta

Telia hyvitys vanhasta puhelimesta toimii operaattorin Vaihtodiili -nimisenä palveluna. Sen avulla voi vaihtaa vanhan laitteensa uuteen ja saada samalla vanhasta laitteesta hyvitystä uuden laitteen ostamista varten. Laitteista saa reilun hyvityksen siitäkin huolimatta, että laitteessa olisi pieniä vikoja. Telia myös kierrättää vanhat puhelimet ja muut laitteet tietoturvasta huolehtien käyttäjien puolesta. Oman laitteensa hyvitysarvon voi laskea halutessaan etukäteen netissä.

Kuinka Telia hyvitys vanhasta puhelimesta toimii

Vanhan laitteen voi toimittaa hyvitykseen joko ennen uuden laitteen ostamista tai ostamisen jälkeen. Tällöin tilausvahvistus on toimitettava Telia Kauppaan vanhan laitteen kanssa 35 päivän kuluessa uuden laitteen saapumisesta verkkokaupasta. Ostajat voivat myös mennä ostoksille Telia Kauppaan tai Express-pisteelle ja palauttaa vanhan puhelimen sekä ostaa uuden samalla kertaa.

Hyvityksen vanhasta puhelimestaan saa tuotehyvityksenä tai lahjakorttina. Vanhasta laitteestaan ei voi siis saada rahaa. Vaihtodiili on kuitenkin loistava tapa tienata lisää rahaa uuden puhelimen ostamista varten ja varmistaa, että vanha puhelin tyhjennetään ja kierrätetään turvallisesti. Kierrätä kännykkä Telian kautta myös silloin, jos haluat, että asiantuntija tyhjentää sen sijastasi veloituksetta.

Kannattaako Telian vaihtohyvitys

Telian Vaihtodiili kannattaa yleensä aina, sillä käytettyjä puhelimia voi olla vaikeaa myydä tai kierrättää itse. Lisäksi Vaihtodiiliin hyväksytään niin puhelimet, älykellot kuin tabletitkin. Niiden käyttäjällä ei myöskään tarvitse olla Telian liittymää saadakseen hyvityksen. Laitteen ei lisäksi tarvitse edes toimia, mutta se otetaan tietenkin huomioon hinnassa.