Paras kotivakuutus kattaa laajasti

post thumb
Kotivakuutus
by Kaisa/ on 09 Aug 2022

Paras kotivakuutus kattaa laajasti

Paras kotivakuutus kattaa laajasti kaikki omat tarpeet. Siinä missä toinen vakuutus on toiselle hyvä, ei se välttämättä toimikaan toiselle. Vakuutuksien välillä on hirveästi eroja ja pelkkää hintaa ei kannata tuijottaa, halvempi vakuutus kattaa yleensä vähemmän. Vaikka kotivakuutuksen hinta nousee kattavuuden perusteella, kannattaa muistaa, että kattavampi kotivakuutus voi turvata vaikkapa kodin älylaitteiden rikkoutumisen tai matkatavaroiden katoamisen reissussa.

Paras kotivakuutus omiin tarpeisiin

Kotivakuutusta valitessa kannattaa siis ehdottomasti vertailla ja miettiä, että mitä kaikkea itse vakuutukselta haluaa ja tarvitsee ja mikä on järkevin vaihtoehto omalle asumistyypille. Vakuutuksen suhteen ei kannata tinkiä hinnasta, mutta myöskään ylimääräisestä ja tarpeettomasta ei kannata maksaa. Kotivakuutus ei yleisesti ottaen korvaa omaa huolimattomuutta, lemmikkien lajinomaisesta käyttäytymisestä johtuvia tuhoja eikä arvotavaraa.

Puhelimen vakuutus on hyvä olla olemassa etenkin silloin, jos puhelimeen on satsattu enemmän rahaa ja se ei kuulu kotivakuutuksen kattavuuden piiriin. Puhelimen hajotessa kannattaa kuitenkin ensin miettiä, että meneekö se takuun vai vakuutuksen piikkiin sekä puhelimen ikä. Puhelimissa arvo tippuu hyvin nopeasti, koska markkinoille tulee jatkuvalla syötöllä uusia puhelimia. Vain uudemmat ja kalliimmat puhelut kannattaa siis vakuuttaa.

Vakuutus tuo huolettomuutta

Lähes kaiken voi nykypäivänä vakuuttaa ja se onkin hyvä, sillä vakuutukset tuovat turvaa ja huolettomuutta elämälle. Vakuutuksia on helppo kilpailuttaa ja verrata netissä. Jos päättää ottaa useampia vakuutuksia, kannattaa ne kaikki ottaa samalta vakuutusyhtiöltä, sillä keskittäminen helpottaa ja alentaa toistensa hintoja.