Valitse paras puhelimen vakuutus

post thumb
Kännyköiden Kierrätys
by Kaisa/ on 19 May 2022

Valitse paras puhelimen vakuutus

Puhelimen vakuutus on tärkeä varsinkin silloin, jos on päättänyt satsata hieman kalliimpaan puhelimeen. Tällöin on hyvä hankkia myös kunnon vakuutus, joka korvaa tarvittaessa puhelimen, jos se sattuu menemään rikki. Monilla on jo valmiiksi kotivakuutus, joka kattaa kaikki mahdolliset tapaturmat, jos ne tapahtuvat kotona. Mikäli matkustat paljon, kotivakuutuksen oheen kannattaa hankkia myös matkavakuutus. Parhaat vakuutukset ovat sellaisia, joissa on matala omavastuu sekä alhaiset vakuutusmaksut.

Löydä hyvä puhelimen vakuutus vertailemalla

Jotta voisit hankki mahdollisimman hyvän vakuutuksen, vertailua kannattaa tehdä. Monet kilpailuttavat vakuutusyhtiöt varsinkin silloin, jos ottaa useita vakuutuksia. Yleensä tällöin saa huomattavasti paremman tarjouksen, mikäli ostaa kaikki vakuutukset samalta yritykseltä. Näin voit saada tuntuvia alennuksia tai muutoin parempia etuja kuin normaalisti. Tämän takia tarjouksia on hyvä pyytää useammalta firmalta, eikä tyytyä vain yhteen.

Korvaako kotivakuutus puhelimen, on varmasti monen ihmisen mielestä sen jälkeen, kun puhelin sattuu menemään rikki. Voimme kuitenkin kaikkien iloksi todeta, että normaalisti hajonnut älypuhelin kuuluu kotivakuutuksen piiriin. On kuitenkin tärkeää huomata, että vakuutusta varten puhelimessa tulee olla ulkoisia jälkiä rikkoutumisesta. Muutoin vakuutusyhtiö katsoo vian johtuvan valmistajasta, jolloin se tulisi laittaa valmistajan piikkiin.

Nappaa parhaat vakuutukset verkosta

Nykyään vakuutuksia on helppo vertailla, sillä kaiken voi hoitaa netissä. Voit kysyä vakuutuksista tarjouksia eri yrityksiltä helposti vaikkapa älypuhelimen avulla. Lisäksi jokaisella vakuutusyhtiöllä on omat verkkosivut, joissa voi tarkastella heidän tarjouksiaan ja sitä, mitä kaikkea vakuutukseen kuuluu. Vertailua kannattaa tehdä aina, sillä silloin voi löytää itselleen parhaan mahdollisen vaihtoehdon.